Hoppa till sidans innehåll

Bortamatch mot Halmstad i BadmintonLigapremiären

09 SEP 2019 11:42
Idag startar BadmintonLigan och vi börjar med tuffast möjliga motstånd direkt: Bortamatch mot förra årets mästare Halmstad.
  • Uppdaterad: 09 SEP 2019 11:42

Precis som förra året är det många internationella spelare med i de flesta lagen och Halmstad har 5 danska spelare i sin trupp. Täby är enda lag som satsar på ett helsvenskt lag.

Vi har som en av våra målsättningar att fostra våra egna spelare i BadminonLigan och de flesta spelarna kommer från vår badmintonskola/ungdomssatsning.

Givetvis är det tufft för oss att slåss om de främsta placeringarna i Ligan men vi ser ett stort värde i att våra unga spelare får chansen att möta internationellt motstånd och på sikt höjer vi vår målsättning i BadmintonLigan 

De flesta av våra spelare är mellan 19-25 år. Endast dubbelsspecialisterna Richard Eidestedt som kom från Fyrisfjädern i år och Larry Li är äldre.

Vår damsida är stark: Singelspelarna Ashwathi Pillai och Rebecca Kuhl som möttes i förra årets SM-final och Clara Nistad, som är en av landets främsta dubbelspelare

Vi hoppas också på att våra killar tar ett kliv framåt i år och utmanar sina motståndare.

Skall bli roligt att se vad Richard Kuhl och Viktor Aglinder, som är våra nummer 1 och 2 i HS nu när Hermansah och Mathias Wigardt ej längre är med i truppen, kan lyckas med.

Här kan ni läsa mer inför kvällens matcher i BadmintonLigan

Gå in här bli månadssupporter till Täby Badminton och titta på alla våra matcher + resten av matcherna i BadmintonLigan:  LIVE-sändning med SolidSport

 Laguppställningarna hittar ni här en timme innan matchstart

Matchen mellan Halmstad och Täby startar 18.00 ikväll!

Skribent: Peter Axelsson
Epost: This is a mailto link

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Sponsorer

 

peab


 

 

  

Forza logo

 

Logo blå-svart

 

 

images[2]


sparre


tandlakargruppen

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: This is a mailto link

Se all info