Hoppa till sidans innehåll

Många matcher och en comeback visade klass

10 JUL 2019 10:33
Anna Kellermalm Fallby gjorde comeback efter lite över 10år och visade upp bländande spel på Gotlandsspelens tredje dag. Sonen Leon var snabbt framme för att ge lite tekniska råd
  • Uppdaterad: 10 JUL 2019 10:33

Ännu en dag avklarad och tyvärr håller molnen sig kvar över Gotland och ger kallt och ostadigt väder. Där i mot så värmer spelet desto bättre och en som övertygat ordentligt är Anna Kellermalm Fallby som gör comeback efter mer än 10år och valde att ställa upp i DS B där hon har vunnit de tre poolmatcher hon hade med 2-0 i set. Idag 16.30 möter hon förstaseedade i semifinal, vi önskar henne lycka till.

Många Täbyspelare är igång idag och ni hittar alla matcher här https://badmintonsweden.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=0E06859B-00CE-45C2-817D-CE2F341DB607&d=20190710

Andra aktiviteter som stod på schemat under tisdagen var padel. Trots regnet så valde 8st att åka till Kneippbyn och spela på deras utomhusbanor. Regnigt och kallt med kul tyckte dem att de var!

Varje år under Gotlandsspelen så har vi minst två personer som fyller år. Senaste tre åren har det varit samma personer så vi gratulerar Etienne Neuber och Patrik Kataja som grattades orderntligt att av oss som var där. Nedan ser ni middagen Patrik bjöds på under tisdagskvällen.

Skribent: Patrik Kataja
Epost: This is a mailto link

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Bokning av banor

Logga in med din epost och ditt lösenord nedan.

Medlemmar har fått mail med inloggningsuppgifter, saknar du detta använder du "glömt lösenord" - länken nedan.

Email:
Lösenord:
 
1:a gången?
Registrera HÄR!
Som ny spelare registrerar du dig som Strötidsspelare. Välkommen att kontakta oss på email: This is a mailto link om du önskar bli medlem! 

Sponsorer

 

peab


 

 

  

Forza logo

 

Logo blå-svart

 

 

images[2]


sparre


tandlakargruppen

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: This is a mailto link

Se all info