Hoppa till sidans innehåll

Träningslägren avlöser varandra i Täby RacketCenter

01 JAN 2019 11:00
Mattias Borg och Rebecca Kuhl har precis avslutat sitt 4-dagars läger 27-30 dec och nu arrangerar vi Landslagsläger för U13 2-5 jan
  • Uppdaterad: 01 JAN 2019 11:00

28 st mycket nöjda spelare har fått riktigt bra träning med Mattias och Rebecca. Dessutom en hel dags träning med en av Danmarks största HS-stjärnor  genom tiderna, Peter Gade.

Mattias/Rebecca sammnfattar lägret så här:

Vi (Mattias & Rebecca) tycker att lägret har fungerat alldeles utmärkt med alla 28 spelare som deltog.
Alla lyssnade och tog åt sig kände vi och att Peter Gade kunde komma och hålla i en hel dag var såklart pricken över i:t. 
Jag (Mattias) själv känner Peter väl då de spelade i samma lag i den danska liga under 5 säsonger och jag även hade Gade som tränare.
Det är alltid kul när spelarna tar till sig, och det gjorde dem verkligen. Även vi ledare fick mycket inspiration och mycket nytt att ta med oss hem. Att Gade kommer var vi mycket nöjda och stolta över då det blir en helt ny nivå på det. 
Det viktigaste Gade hade med sig är självklart fotarbetet och att det är viktigt att fokusera även om man ” bara” är  uppläggare. 
Vi får ofta en känsla här i Sverige att om man kör tex 2 mot 1 då vilar de som är 2 vilket är helt fel naturligtvis. Det gäller för dessa två att vara superfokuserade hela tiden så träningen blir bra för den personen som kör. 
Han la också mycket fokus på fotarbetet och även där mycket nytt och nya övningar. Han la mycket tid på att prata om varför vi ska röra oss på ett visst sätt och förklarade väldigt pedagogiskt så det är vi mycket nöjda med. Vi hoppas spelarna tar till sig dessa fotarbetsövningar då ingen i hela Sverige har chansen att träna på det.
Vi är mycket tacksamma att vi kunde vara i Täby och ha lägret för andra gången och vi hoppas det blir fler gånger. Vi vill också tacka alla spelare, hjälptränare och Apacs för att ni gör det möjligt för oss att ha ett läger och att kunna plocka hit stornamn som Gade.
Mattias kommer också att vara huvudansvarig för U13-lägret och därefter börjar han jobba för oss i Täby Badminton, vilket skall bli väldigt spännande, En presentation av Mattias kommer under veckan.
Samtidigt med U13-landslagslägret i Täby arrangeras U15, U17 och U19-landslagsläger i Askim, Trollhättan och Uppsala.
Täby har många uttagna spelare:
U13
Anton Nilsson, David Axelsson
U15
Victor Ramstedt, Isak Erliksson, Christoffer Boman, Sofia Strömvall, Jenny Tuvesson
U17
Emil Söderdahl, Albin Nilsson, Ludwig Axelsson, Eric Ramstedt, Kim Linell, Julia Tuvesson, Elin Boman, 
U19
Miranda Johansson

 

Skribent: Peter Axelsson
Epost: This is a mailto link

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Bokning av banor

Logga in med din epost och ditt lösenord nedan.

Medlemmar har fått mail med inloggningsuppgifter, saknar du detta använder du "glömt lösenord" - länken nedan.

Email:
Lösenord:
 
1:a gången?
Registrera HÄR!
Som ny spelare registrerar du dig som Strötidsspelare. Välkommen att kontakta oss på email: This is a mailto link om du önskar bli medlem! 

Sponsorer

 

peab


 

 

  

Forza logo

 

Logo blå-svart

 

 

images[2]


sparre


tandlakargruppen

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: This is a mailto link

Se all info