Hoppa till sidans innehåll
Foto: Håkan Waltgård

Vinst mot Frölunda och Wigardt blev legend

16 JAN 2019 06:21
En stabil 5-1 seger mot Frölunda avslutade årets grundserie i Badmintonligan. Innan matchstart hyllades Mathias Wigardt efter sina fantastiska 25 år i klubben
  • Skapad: 16 JAN 2019 06:21

Frölunda som har ett lag med många unga rutinerade spelare hade inte så mycket att sätta emot vårt äldre och mer rutinerade lag. Maria Persson gjorde debut i årets liga och spelade mycket bra tillsammans med Clara Nistad i damdubbeln. Vinst i 3 raka set.

Vi blir nu sexa och spelar i mellanserie B där vi får slåss med Umeå och Frölunda om två kvartsfinalplatser i slutspelet mot trean eller fyran i mellanserie A.

Datum för dessa matcher är inte helt klara ännu, men vi kommer att möta Frölunda borta och Umeå hemma i Täby RacketCenter. Troligtvis kommer båda matcherna spelas i mitten av februari.

Vi har ju tidigare berättat att Mathias Wigardt nu valt att avsluta sitt tränarjobb hos oss, som inneburit pendlande i veckorna till Täby, för att istället bo helt och hållet med familjen hemma i Julitta. Mathias avtackades innan matchen med blommor och hans matchtröja sattes upp på vår nya "legendvägg".  Där får den nu hänga bredvid Kent Kottes. Dock lät det på Mathias som att han mycket väl kan fortsätta spela för oss i badmintonligan denna säsongen ut, vilket såklart ökar våra chanser att komma till slutspel och där utmana de främsta lagen om medaljerna. 

Tack Mathias för dina härliga 25 mycket betydelsefulla år i klubben som spelare och ledare!

Kvällens matchresultat

Här kan ni läsa mer om Badmintonligan

Skribent: Kent Kotte
Epost: This is a mailto link

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Bokning av banor

Logga in med din epost och ditt lösenord nedan.

Medlemmar har fått mail med inloggningsuppgifter, saknar du detta använder du "glömt lösenord" - länken nedan.

Email:
Lösenord:
 
1:a gången?
Registrera HÄR!
Som ny spelare registrerar du dig som Strötidsspelare. Välkommen att kontakta oss på email: This is a mailto link om du önskar bli medlem! 

Sponsorer

 

peab


 

 

  

Forza logo

 

Logo blå-svart

 

 

images[2]


sparre


tandlakargruppen

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: This is a mailto link

Se all info