Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Jacob Nilsson öppnade EM på bästa tänkbara sätt. I första omgången besegrade han tysken Kai Schaefer i två set och är därmed vidare till andra omgången.
 
Individuella EM i Huelva är för många spelare slutpunkten på säsongen. Sverige reser till Spanien med sex spelare för spel i fyra kategorier i hopp om att avsluta starkt.
 
Studenter vid Göteborgs universitet skriver en kandidatuppsats med målet att ta reda på vad som leder till fortsatt idrottsutövande bland ungdomar 15-20 år. Hjälp dem i deras arbete genom att svara på en kort enkät.
 
Det var full rulle i både Fyrisfjädern och Fyrishov under helgen då Svenska cupen avgjordes. Över 360 spelare i åldersklasserna 2001-2007 deltog och då tävlingarna summerades stod det klart att Stockholm vunnit distriktstävlingen.
 
Det blev en fantastiskt dramatiskt SM-final som Täby vann efter ett avgörande i Golden set! Här kan du återuppleva finalfesten i en bildspecial. Tack till fotograf Torbjörn Jansson och Anders Strömvall!
 
Se segerintervjuer med matchhjälten Hermansah, Täbys lagledare Kent Kotte och Fyrisfjäderns Victor Svendsen som också stod i händelsernas centrum.
 
 
Vilken dramatik! Täby vann SM-finalen mot Fyrisfjädern med 4-3 efter Golden set-avgörande. Stor hjälte blev Hermansah, som vann Golden set mot Victor Svendsen.
 
Säsongens SBL inleddes med mötet Täby-Fyrisfjädern i slutet av september. När det är dags att avsluta säsongen i dag lördag ställs lagen återigen mot varandra – den här gången är det betydligt mycket mer som står på spel.
 
Information och inbjudan till regionsläger för U11-U13 datumen 26-27 maj och 2-3 juni.
 
 
Det blev medaljregn över de svenska veteraner som tog resan till Hatfield för att försvara färgerna under All England Seniors. Störst framgångar rönte Erik Ferenius i herrsingel 50 och Christer Forsgren i herrsingel 60 som båda vann sina kategorier!
 
Svenska Badmintonförbundet inbjuder till seriespel för säsongen 2018-2019.
 
Nu är det dags att söka sanktion för Övrig Elit-, A-, B-, C- och ungdomstävlingar för säsongen 2018-2019.
 

6-Nationers U19 2019

(2018-04-17 10:24)
Svenska Badmintonförbundet står som ansvarig arrangör av 6-Nationers för U19 spelare 2019 och inbjuder nu intresserade föreningar att arrangera denna tävling.
 

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Bokning av banor

Logga in med din epost och ditt lösenord nedan.

Medlemmar har fått mail med inloggningsuppgifter, saknar du detta använder du "glömt lösenord" - länken nedan.

Email:
Lösenord:
 
1:a gången?
Registrera HÄR!
Som ny spelare registrerar du dig som Strötidsspelare. Välkommen att kontakta oss på email: kansli@tabybadminton.se om du önskar bli medlem! 

Sponsorer

 

peab


 

 

Unknown

 

More than machines

 

Forza logo

 

Logo blå-svart

 

 

images[2]


sparre


tandlakargruppen


Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
Fax: 087324160
E-post: kansli@tabybadminton.se

Se all info