Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Fördel Påvelund mot Fyrisfjädern. Men helt jämnt mellan Umeå och Halmstad. Det blev resultatet i de första två semifinalerna i Badmintonligan. Returmötena lovar att bli något alldeles extra.
 
Nu är datumen satta för sommarens regionsläger runt om i landet.
 
I samband med veteran-SM i helgen delades Michael Schwarcz Trofé ut för 21:a gången. Priset tilldelas den eller de spelare som ansetts ha gjort den största bedriften inom svensk badmintons veteranklasser under året.
 
Distrikts- och föreningskonferensen i region nord har ändrat datum till lördagen den 27 april.
 
Under söndagen spelades finalerna i veteran-SM i Borlänge. Sammanlagt utsågs vinnare i 32 olika klasser från V35 till V75.
 
Nu är kvalificeringsåret för Paralympics i Tokyo 2020 i gång. Svenskhoppet Rickard Nilsson inleder med två tävlingar efter varandra. Först Turkish Para-Badminton International med start på måndag, följt av Dubai Para-Badminton Int'l veckan därpå.
 
Nu ska det avgöras vilka två lag som möts i SM-finalen i IFU Arena den 13 april. Herrsinglarna ser ut att bli nyckelmatcher i de båda svårtippade mötena.
 
Till helgen är det dags för veteran-SM i Borlänge. Matcherna spelas i Borlänge Badmintonhall och tävlingsklasser finns från V35 till V75.
 
Svenska Badmintonförbundet söker nu arrangör till Swedish Open 16-19 januari 2020.
 
Lag-SM Ungdom spelas 11-12 maj i Täby Racketcenter. Sista anmälningsdag är 22 april.
 

Lag SM Ungdom

(2019-03-19 15:58)
Lag SM Ungdom spelas 11-12 maj i Täby Racketcenter !!
 
Norges Badmintonförbund söker en person som ska jobba med tävling- och utbildningsfrågor (Konkurranse- og utdanningskonsulent). Se beskrivning av tjänsten på norska nedan. Sista ansökningsdag 15 april.
 
Under söndagen avgjordes finalerna i ungdoms-SM i Stockholm. U17 klassen dominerades av Filip Karlborg, Spårvägen och Edith Urell, Fyrisfjädern. Båda spelarna vann singel och dubbel, samt mixeddubbel tillsammans.
 
Vincent Holmgren, en av Badmintonsveriges mest välkända tränarprofiler, har avlidit 76 år gammal. Genom åren har han betytt oerhört mycket för många spelare och ledare.
 
Fredag till söndag bjuds det på ungdomsbadminton av högsta klass i Stockholm. Då spelas SM i U13, U15 och U17.
 

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Bokning av banor

Logga in med din epost och ditt lösenord nedan.

Medlemmar har fått mail med inloggningsuppgifter, saknar du detta använder du "glömt lösenord" - länken nedan.

Email:
Lösenord:
 
1:a gången?
Registrera HÄR!
Som ny spelare registrerar du dig som Strötidsspelare. Välkommen att kontakta oss på email: patrik@tabybadminton.se om du önskar bli medlem! 

Sponsorer

 

peab


 

 

  

Forza logo

 

Logo blå-svart

 

 

images[2]


sparre


tandlakargruppen

 

 

 

 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: peter@tabybadminton.se

Se all info