Hoppa till sidans innehåll

Stark seriehelg

30 NOV 2021 19:36
Alla våra tre lag i nationella serien var igång i helgen och samtliga avancerade uppåt i sina tabeller, Här vårt tredjelag i div 2 som nu ligger på andra plats.
  • Uppdaterad: 30 NOV 2021 19:36

Om vi börjar uppifrån så vann vårt andralag alla sina matcher i div 1 norra. En jämn förstamatch mot Fyrisfjäder som våra Täbyspelare lyckades ta hem med 5-3 efter flera starka insatser, följdes upp med en lite lättare match mot Umeå där det blev vinst med 6-2. Avslutningsvis kunde spelande lagledaren Boxiao summera full pott i helgen efter ha varit med och krossat Bromma med 8-0. Kista leder div 1  och Täby ligger 2:a

Vårt lag i div 2 spelade endast 1 match i helgen och där blev det vinst med 7-1. Precis som i div 1 ligger vi tvåa i serien.

Vårt fjärdelag som är nykomlingar har haft en tuff start i årets serie med tre raka förluster inför denna helg. Även detta seriesammandrag började med en förlust, 2-6 mot Fyrisfjädern men sedan lossnade det rejält och förlusterna byttes ut mot två storvinster med 8-0 mot både Ekerö och BMK Eken. En mycket nöjd lagledare Sven Hagström kunde konstatera att vi lämnade botten och ligger nu på plats 5 av 7 lag. Vi har överlag mycket unga spelare i alla våra lag som hela tiden utvecklas och med tiden kommer vinna allt fler matcher.

Här hittar ni resultat och serietabeller:

Div 1 Norra

Div 2 Norra C

Div 3 Norra A

Skribent: Peter Axelsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: peter@tabybadminton....

Se all info