Hoppa till sidans innehåll

Äntligen dags för mellanserien

28 MAJ 2021 23:14
Egentligen skulle vi spelat mellanserien för två veckor sedan men efter Coronautbrott hos Trollhättans lag och flera potentiella smittobärare i Fyrisfjädern och hos oss flyttades matcherna till denna helg
  • Uppdaterad: 28 MAJ 2021 23:14

Nu när det änligen är dags för spel kastar ändå Corona en skugga över mellanserie B.

Halmstad meddelade under förra veckan att de har haft Coronautbrott i föreningen och därför har beslutat sig för att hoppa av.

Vi själva har nu drabbats av smitta på vår främsta dubbelspelare på damsidan Clara Nistad som normalt spelar både DD och mixed. Vår förstasingel på herrsidan Richard Kuhl som precis haft Corona är inte heller redo för spel ännu. Dessutom är Ashwathi Pillai fotskadad.

Det betyder såklart att det blir tuffare för vårt A-lag att nå slutspelet. Vi skall göra upp med Fyrisfjädern och Trollhättan om två kvartsfinalplatser. Eftersom de var bättre placerade i grundserien börja de också med pluspoäng från början. Fyrisfjädern har 3 poäng, Trollhättan 2, medan vi får börja med 0. 

Inget lätt utgångsläge för vårt mycket unga lag med en medelålder på under 20 år förutom rutinerade pappan i laget Larry Li, 29  som spelar HD tillsammans med Ludwig Axelsson. Vi går in i båda matcherna med allt att vinna och inget att förlora. 

Det blir Badmintonligadebut för båda 03-tjejerna Elin Boman och Lovisa Neuber som spelar DD tillsammans i första matchen mot Fyrisfjädern.

Alla matcher spelas under lördagen Vi möter Fyrisfjädern kl. 09.00 och sedan Trollhättan 13.30

Laguppställningar Täby-Fyrisfjädern

Läs mer om helgens mellanserie 

Livesändningar på solidsport

/ Lagledarna på plats, Mattias och Peter

Skribent: Peter Axelsson
Epost: This is a mailto link

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Sponsorer

 

peab


 

  

Forza logo

 

images[2]


sparre

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: peter@tabybadminton....

Se all info