Hoppa till sidans innehåll

Badmintonligan återstartar imorgon när Trollhättan och Umeå möts

05 APR 2021 13:27
Äntligen blir det återstart för Badmintoinligan. Det återstår en omgång av grundserien som spelas den 14:e april men först skall Trollhättan-Umeå mötas imorgon 6/4 i sin näst sista grundseriematch eftersom den inte hans med innan stoppet i oktober.
  • Skapad: 05 APR 2021 13:27

Vi själva åker upp och möter Umeå i vår sista match den 14/4.

Efter många diskussioner om hur och när arrangemangen skall genomföras samt framför allt om de skall ske med eller utan tester för alla spelare, ledare och funktionärer är nu förbund och elitklubbar överrens för vad som skall gälla.

Efter grundserien kommer mellanserie A och B arrangeras som två olika seriesammandragningar helgen den 14-16 maj och Lag-SM slutspelet 11-13 Juni. Var de olika sammandragningarna kommer att spelas är ännu ej klart.

Grundeserien har hittills varit mycket jämn. Tyvärr förlorade vi ju båda våra matcher som gick till Golden Set mot Fyrisfjädern och Frölunda, vilket gör att vi i dagsläget ligger längst ned i tabellen tillsammans med Trollhättan. 

Med tanke Coronasituationen kan dock mycket av förutsättningarna inför avslutningen av serien ändras då vi är det enda lag som inte har några utländska spelare. Vi kommer att kunna spela med ordinarie lag, men frågan är om de andra lagen kommer kunna få med sig sina utländska toppspelare.

De återstår att se!

Här läser ni mer om Badmintonligan och förutsättningarna inför fortsättningen

Skribent: Peter Axelsson
Epost: This is a mailto link

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Sponsorer

 

peab


 

  

Forza logo

 

images[2]


sparre

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: peter@tabybadminton....

Se all info