Hoppa till sidans innehåll

Katrineholmslägret är igång

19 JUN 2022 10:32
Vårt stora Sommarläger i Katrineholm är inne på sin andra dag. Lägret som alltid legat veckan innan midsommar har tradition ända sedan 1970-talet då det var i Järvsö.
  • Uppdaterad: 19 JUN 2022 10:32

Från Järvsö flyttades lägret i mitten av 80-talet till Tranås där det var många år, ända fram till början på 2000-talet. Därefter har det varit i Kastrineholm, förutom 2015-2016 då det var ombyggnad i sporthallen därnere. Dessa år var vi i Örebro. Under pandemin kunde vi tyvärr inte åka någonstans, så de två senaste åren har vi varit hemma i Täby RacketCenter, vilket också faktiskt funkade alldeles utmärkt. Men nu är vi alltså tillbaka i Katrineholm!

Igår morse lämnade bussen med drygt 50 förväntansfulla ungdomar Täby och väl på plats i Katrineholm var det dags för lunch och sedan drog lägerchef Lucas Waltgård tillsammans med ledarna Fanny. Ludde, Larry, Emil, Oscar, Sebbe, Jocke igång träningen direkt. Nu väntar ett tufft läger med mycket badmintonträning, fysträning, olika tävlingar och massor av annat skoj. Tanken med lägret är såklart att man skall utvecklas i badminton, men lika mycket att man skall få nya kompisar och ha riktigt kul.

Flera prestigefyllda priser skall delas ut:

Årets lägerchamp, Årets blunder och Årets ledare.

På onsdag kväll är det uppträdande och famför allt skall den berömda ledardansen framföras. I år debuterar Emil Söderdahl som ansvarig för den efter Boxiao Pan. Ingen lätt mantel att axla, men Emil har rytmen i kroppen....

Lägret avslutas dagen före midsommar med frukost och hemresa.

Här på vårt instagram följer ni mycket av det som sker därnere - men inte allt....

(@taby_badminton)

Skribent: Peter Axelsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: peter@tabybadminton....

Se all info