Hoppa till sidans innehåll

Täby - Umeå kl. 18.00 i Täby RacketCenter

16 NOV 2021 11:11
Inför grundseriens sista omgång har vi samma poäng och matchskillnad som Frölunda, men de har bättre setskillnad än vi och ligger därmed över oss i tabellen. Viktigt att vi tar oss förbi dem så vi får med oss en viktig poäng till mellanserien.
  • Uppdaterad: 16 NOV 2021 11:11

Ikväll klockan 18.00 ställs vi mot Umeå på hemmaplan i Täby RacketCenter.Umeå är ett mycket bra lag som kom till final förra säsongen där de snubblade på målsnöret från ett SM-Guld. De har några riktigt starka pjäser med sig i kvällens match.Deras största stjärna är Andi Muhammad från Indonesien som har gjort det riktigt bra i serien tidigare och vunnit de flesta av sina matcher i både singel och mixed.Våra chanser inför kvällens match är ändå goda. Vi behöver plocka poäng så vi inför mellanserien går in med en poäng extra än Frölunda. Det blir en tuff men rolig uppgift då Umeå är favoriter men vi har våra starka kort vi också.Våra tjejer har visat prov på bra spel både i ligan men också på tävlingar. Jessica/Clara i dubbel och Rebecca i damsingel blir två av våra nyckel matcher i kvällens drabbning. Det är dock ingen lätt uppgift för dem då Umeå har en väldigt duktig singel tjej också från Indonesien med i laget. Kan vi nypa dessa två matcher har vi goda möjligheter att spela 3-3 då vi helt klart har chans i ett par av de andra matcherna också. I så fall väntar Golden Set där allt kan hända.

Samtidigt med vår match möter Frölunda Trollhättan som behöver vinna för att ta plats i mellananserie A.18.00 börjar matchen med att vi har "BOOLLSLÄPP" med fina priser från shopen.

Varm korv och Peders Lyxtoast finns att köpa

Varmt Välkomna!

laguppställningarna publiceras kl. 15.00

Matchen sänds även LIVE på solidsport 

Läs mer om Badmintonligan

Skribent: Peter Axelsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: peter@tabybadminton....

Se all info