Hoppa till sidans innehåll
Foto: Håkan Waltgård

Tung förlust i gårdagens ligamatch

17 NOV 2021 11:29
Rebecca krigade ned sin indonesiska motståndare Melsya Nur Fitriani och vann till slut damsingeln med 15-13 i avgörande set. Tyvärr räckte det ändå inte för att vi skulle få med oss en poäng från matchen då vi förlorade ett par andra jämna kamper
  • Uppdaterad: 17 NOV 2021 11:29

Det blev en tung och knapp förlust i gårdagens match mot Umeå.

Vi visste på förhand att det skulle bli tufft men att vi definitivt hade chans till mist 3-3. Men så blev inte fallet igår, vi förlorade snöpligt med 4-2 och inga poäng och därmed hamnar vi sist i ligan inför mellanserien.

Tjejerna har visat prov på bra spel hela säsongen och vunnit viktiga matcher och även så igår. Clara/Jessica vann sin damdubbel och Rebecca vann en jämn match i sin singel.

Tyvärr föll vi lite på målsnöret framförallt i herrdubbeln där vi hade två matchbollar men inte kunde knyta ihop det helt.

I herrsinglarna var Umeå stor favoriter men vi bjöd ändå upp till bra kamp. Framförallt Richard i herrsingel 1 med extrem energi och glädje pressade Umeås stjärn indones i fyra set men hade snudd på ett femte då Richard också hade en del setbollar men inte riktigt fick igenom det hela vägen.

Väldigt små marginaler som avgöra dessa matcher och vi kan minst sagt säga att dom inte var på våran sida denna gång.

Nu laddar vi om för mellanserien och försöker göra det riktigt bra där.

Skribent: Peter Axelsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: peter@tabybadminton....

Se all info