Hoppa till sidans innehåll

65 deltagare på Regionsläger Öst

18 AUG 2019 00:07
Precis som förra året är det Täby Badminton som ansvarar för arrangemanget av Regionsläger Öst. 65 deltagare från 17 olika föreningar är med på lägret.
  • Uppdaterad: 18 AUG 2019 00:07

 Det är inte så många U-17 spelare i år eftersom U17-landslaget har haft extra uppladdning för Danish Junior Cup som går nästa vecka och sitt EM i Polen som går veckan efter. Det är istället gott om framför allt U13-spelare, vilket passar bra då det inte var något Riksläger i U13 i sommar och det breddd U13, U15-regionsläger som skulle hållts i våras blev inställt eftersom det krockade med tävlingar.

Tränarstaben är som vanligt hög på regionslägret och de kommer från olika klubbar i regionen.

Huvudtränare

Mathias Wigardt Örebro – Under de senaste 5 åren senior- och ungdomselittränare i Täby, mångårig landslagskarriär bakom sig med kvartsfinal på EM 2012, spelat elitserien för Täby i 15 år. Inför hösten tränare för Örebro.

Ulf Svensson, Sollentuna – Huvudtränare i Sollentuna, Har en lång elitkarriär bakom sig och är även nybliven veteranvärldsmästare i HD. Har även jobbat som föreningsutvecklare i Stockholm för BadmintonSweden

Emil Johansson, Täby – Elitspelare och en av Täbys ungdomstränare, som varit med som assisterande tränare vid flera regionsläger innan. Har gått Coach Level 1 och skall gå steg 2 nu i höst. Nästa vecka åker han på World Coaches Conference under VM i Schweiz.

Biträdande tränare

Viktor Ramstedt - Täby

Anton Tjulin - Botkyrka

Ludwig Axelsson - Täby

Viktor och Anton har gått på RIG i Täby. Båda är seniorelitspelare och satsar även internationellt. Coach Level 1-utbildade och har tränaruppdrag i Täby Badminton. (Anton även i Botkyrka)

Ludwig är uttagen till U17-EM om två veckor. Har gått Shuttle Time och teknikutbildning. Han har tränaruppdrag i Täby och blev utnämnd tillårets ledare/tränare på vårt Katrineholmsläger tidigare i somras

Skribent: Peter Axelsson
Epost: This is a mailto link

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Sponsorer

 

peab


 

  

Forza logo

 

images[2]


sparre

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: This is a mailto link

Se all info