Hoppa till sidans innehåll

Katrineholm dag 4

18 JUN 2019 22:55
Regnet föll över lägrets fjärde dag, men inte stoppade det alla glada miner
  • Uppdaterad: 18 JUN 2019 22:55

Fjärde dagen på lägret och dagen började precis som alla andra med morgonjogg i solen. På förmiddagens utepass kördes ett enormt vattenkrig mellan lägrets två störta grupper. På eftermiddagen drog sig dock tjocka mörka moln över Katrineholm och regnet vräkte ner. Utepassen blev ändrade i sista minuten och fick genomföras inomhus. Många passade på att bowla vilket ingår i 10-kampen. På badmintonplan fortsatte träningen och det var även många gruppen som körde matcher där barnen får möjlighet att tillämpa sina nya kunskaper. 

 

På lunchpausen genomfördes den traditionella volleybollmatchen mellan de äldsta ledarna och de yngsta ledarna. De äldre ledarna har aldrig förlorat denna traditionella match och inte heller denna gång lyckades dem yngre att skrälla även om det var ett jämnt första set. 22-20 och 21-15 spikade slutresultatet. 

 

Kvällsaktiviteten blev också den inställd pga regnet. Tanken var att köra äggkastning som 10-kampsgren och sen gå till bryggan för att bada. Men trots regnet var det en liten grupp spelare som ändå ville bada vilket de såklart fick innan kvällsmackan.

 

Dagens spelarblunder går till David Axelsson som när han gjorde en spare i bowling blev så glad att han vände sig om och sprang mot kompisarna för att fira. Dock glömdehan att det är halt på bowlingbanorna varpå han halkade och gjorde ett vackert magplask på golvet. 

 

Dagens ledarblunder går till Emil Söderdahl som under natten till idag satte sig upp på sin madrass i sömnen och skrek ut "no f*cking way, no f'ckung way, yooo, aldrig att vi vaknar samtidigt, yooo", sen lade han sig igen medan resten av rummet skrattade lite lagom förvirrade. 

 

Se bilder och videos från lägret på vår instagramsida

 

/Lägerchef, Boxiao Pan

 

Skribent: Boxiao Pan
Epost: Adressen Gömd

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Sponsorer

 

peab


 

  

Forza logo

 

images[2]


sparre

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: This is a mailto link

Se all info