Hoppa till sidans innehåll
Foto: Håkan Waltgård

SM-vecka 12-16 Augusti

02 APR 2020 15:02
Vi hoppas och tror på att Corona-utbrottet lugnar ned sig under sommaren och att vi kan arrangera de Ungdoms-SM som inte blev av nu på våren under Augusti i Täby i stället.
  • Skapad: 02 APR 2020 15:02

Badminton Sweden har bestämt att de går med på vårt förslag att slå ihop arrangemangen Individuella Ungdoms-SM och Lag-SM Ungdom till ett stort arrangemang som varar under 5 dagar 12-16 Augusti.

Planen är att vi arrangerar Lag-SM Ungdom onsdag-torsdag. Därefter kvalspel samt spel fram t o m kvartsfinaler för U13 och U17 i Täby fredag-lördag samtidigt som U15-klassen arrangeras av Spårvägen i Enskede.

Samtliga finaler skall gå i Täby RacketCenter under söndag 16 Augusti

Information från Badminton Sweden

Om vi kommer att kunna genomföra arrangemanget med hänsyn till vad som sker med smittspridningen vet ingen, men vår plan och förhoppning är att vi kan göra det till en rolig SM-fest med matservering ute under ett stort partytält.

Den SM uttagning som vi gjorde gäller fortfarande och Badminton Sweden har bestämt att lottningen till individuella SM, som fortfarande finns kvar gäller tillsvidare om det inte sker för många återbud.

SM U13

SM U15

SM U17

Uttagning till Lag-SM Ungdom kommer vi att göra innan påsk

Det blir ett stort arrangemang och det är viktigt att vi får hjälp av alla uttagna spelares föräldrar och även andra frivilliga i föreningen för att vi skall kunna göra det till en härlig SM-fest och förhoppningsvis sätta punkt för Corona-eländet.

Täby Badminton

Skribent: Peter Axelsson
Epost: This is a mailto link

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Sponsorer

 

peab


 

  

Forza logo

 

images[2]


sparre

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: This is a mailto link

Se all info