Hoppa till sidans innehåll

Best on Court - barn och föräldrar tillsammans

13 JAN 2020 23:00
5 st pigga 5-6 åringar gjorde i lördags debut i vår nya Mini-Best on Court grupp på lördagar 0900-1000 och i de två andra grupperna var det fullt på banorna med 13 st barn+föräldrar både lör och sön 1000-1100.
  • Skapad: 13 JAN 2020 23:00

Ännu en lyckad Best on Court träning avklarad. Best on Court är ett danskt koncept där föräldrarna är med på träningarna, som vi i Täby BMF har testat på och ska fortsätta med. 
Föräldrarnas involvering på träningarna är viktig, Framförallt på "nybörjarnivå", Kvaliteten på träningen blir mycket högre och individens utveckling går snabbt framåt. Även de vuxna får lära sig grunderna i badminton så när man spelar tillsammans så vet man vad man ska göra. 
Vi i Täby BMF vill att så många som möjligt ska fortsätta att spela badminton under en längre tid, play and stay. Med föräldrarnas involvering stärks bandet till föreningen och förhoppningsvis viljan att fortsätta spela. Best on Court Vill vi ska bidra till att skapa en tränings och föreningsmiljö med hög kvalitet, som utvecklar och behåller varje enskild spelare över lång tid.

Lucas Waltgård/ansv. Badmintonskolan

Skribent: Peter Axelsson
Epost: This is a mailto link

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Sponsorer

 

peab


 

  

Forza logo

 

images[2]


sparre

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: This is a mailto link

Se all info