Hoppa till sidans innehåll

Drömmen som verkar bli sann?

01 APR 2019 10:21
Efter otaliga sittningar och förhandlingar verkar Täby Kommun och Täby Badmintonhall AB nått en uppgörelse. 50 extra p-platser och 4 padelbanor inomhus!
  • Uppdaterad: 01 APR 2019 10:21

Under lång tid har Täby Badmintonhall AB haft drömmar och mål om att kunna erbjuda sina kunder padel. Den sport som har växt otroligt mycket den sista tiden. Och sen nya hallchefen Patrik Kataja tillträdde under hösten 2018 har samtal med Täby kommun och kommunens fastighetsbolag TFAB blivit allt intensivare och äntligen kan ett färdigt förslag lämnas in till byggnadsnämnden för att sen skickas ut på remis till boende på Flyghamnsvägen.

Det som ska byggas är alltså ett p-garage i två våningar på den existerande parkeringsytan och ovanpå den så blir det en byggnad som kommer rymma 4st padelbanor med 9 meter i takhöjd vilket innebär att vi framtidssäkrar eventuella internationella evenemang i padel, berättar Patrik.

Att bli första inomhusbanan i Täby skulle vara extremt roligt även om Catella finns väldigt nära. Och om tennisklubben också bygger två banor i sin nya anläggning så kommer inte behovet att täckas i dagsläget, fortsätter Patrik.

Första spadtaget kan som tidigast bli senare i höst om allt går som det ska och under tiden kommer parkeringsytorna vid Täby RacketCenter att försvinna vilket kommer skapa utmaningar. – Jag vill tro att kunderna kan ha överseende med detta medans vi utvecklar hallen till de bättre. Samtal förs redan kring att få till provisoriska parkeringsytor tills bygget är klar, avslutar Patrik

Skribent: Patrik Kataja
Epost: This is a mailto link

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Sponsorer

 

peab


 

  

Forza logo

 

images[2]


sparre

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: This is a mailto link

Se all info