Hoppa till sidans innehåll

En poäng med oss från Uppsala

15 SEP 2020 18:18
  • Skapad: 15 SEP 2020 18:18

Matchen i badmintonligan igår slutade 3-3 med förlust i goldet set.

Vi vinner herrdubbel som jag tycker vi är klara favoriter i, samt andra herrsingel där Adrian vinner relativt bekvämt mot Uppsala Oscar Reutehäll.

Ashwathi vann damsingeln över tidigare Täby spelaren Rebecca Kuhl i tre hårda set med minsta marginal i alla tre set.

 

Desto tuffare var det i damdubbel, första herrsingel och mixden där vi endast vann ett set i mixed och ett set i singeln. Damdubbeln gjorde det väldigt bra tycker jag dock och hade 10-9 i två utav seten men lyckades inte knyta ihop det.

 

Allt avgjordes i ett golden set där man spelar ett set till 11 i en utav kategorierna. Igår blev det damdubbeln som blev golden set där Clara Nistad och Julia Tuvesson fick se sig besegrade med 11-3.

 

Vi plockar alltså med oss en poäng från gårdagen vilket är helt okej. Jag hade kanske hoppats på minst två pinnar då jag känner att det är 50/50 i mer eller mindre alla matcher.

Nästa badmintonligamatch spelas hemma den 28:e då vi möter Aura där jag förväntar mig en riktigt jämn match då aura har bra lag med många danska spelare. Detta ger möjligheten till våra spelare att möta riktigt bra motstånd. Det står fortfarande fast att vi är det enda(!) laget i ligan som inte spelar med inköpta spelare som resterande lag i ligan gör, detta gör det naturligtvis tuffare för oss men vi låter också våra egna spelare få chansen att möta bra motstånd och kunna utvecklas.

Skribent: Peter Axelsson
Epost: This is a mailto link

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Sponsorer

 

peab


 

  

Forza logo

 

images[2]


sparre

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: This is a mailto link

Se all info