Hoppa till sidans innehåll

Förlust i hemmapremiären, men starka insatser

17 SEP 2019 11:09
Det blev tyvärr förlust i hemma premiären mot Fyrisfjädern. Vi visste innan matchen att det skulle bli en tuff uppgift att slå dem men jag tycker alla gör det riktigt bra och pressar Fyrisfjädern i många matcher.
  • Uppdaterad: 17 SEP 2019 11:09

Våran damdubbel (Clara/Maria) spelade väldigt igår och slog de två landslagsspelarna Moa Sjöö / Klara Johansson i en jämn 5:setare.Dom spelade taktiskt rätt hela vägen, riktigt kul att se att de kunde spela tillsammans på den nivån och att Maria visar att hon absolut hänger med i det tempot. Herrsingel 1 tappade Rikard Kuhl med minsta marginal i 5:e set men spelade också väldigt bra hela vägen in i mål men som sagt tappar han med 11-10 i femte set. Rebecca spelade en bra match men tappar i 3 set mot duktiga dansken Julie Dewall Jacobsen.Rebecca gör det stundtals väldigt bra och spelar ut Julie men det räcker inte med enstaka tillfällen utan det gäller att vara kontinuerlig hela tiden och det jobbar vi på. Herrdubbeln med Larry/Emil gick relativt fort och även där tappar vi i 3 raka set. Dock fick Emil chansen i andra herrsingel mot Andy Tsai och gör en bra match trots att han tappar i 3 set. Emil har gjort det väldigt bra i de 2 första lagmatcherna med bra inställning och kämpaglöd så vi hoppas det fortsätter så. Mixden med Larry/Clara tappar vi i 4 set då Fyrisfjädern paret är för starka med deras duktiga dansk Mathias Bay-Smidt som gjort enormt bra resultat på världstouren.

Tyvärr förlust med 5-1 men vi gör det riktigt bra och alla gör vad de kan och har vi lite tur kan vi absolut plocka poäng även mot Fyrisfjädern. Nästa match är på tisdag den 24/9 hemma i Täby Racketcenter klockan 18.30 i Täby RacketCenter

 

/ Mattias Borg

Skribent: Peter Axelsson
Epost: This is a mailto link

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Sponsorer

 

peab


 

  

Forza logo

 

images[2]


sparre

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: This is a mailto link

Se all info