Hoppa till sidans innehåll

Katrineholmlägret slut för i år

20 JUN 2019 17:39
Glada men trötta, skrattande och gråtande, lyckliga men vemodiga barn hämtades upp av förväntansfulla föräldrar efter lägret.
  • Uppdaterad: 20 JUN 2019 17:39

Ännu ett läger har kommit till sitt slut. Det är mitt 12e år som ledare men mitt första år som lägerchef. Jag har haft helt andra uppgifter denna gång men känslorna som dyker upp när vi lämnar av barnen är demsamma. Samtidigt som det är skönt att komma hem är det otroligt vemodigt att inte längre vara omringad av alla underbart energiska barn som varje dag är taggade på vad dagen ska bjuda på. Den energin hittar man inte hemma i vardagen. En och annan tår i ögonen på barnen som säger att "men, nu kommer vi ju inte träffas varje dag mer" är kvittot på att dem har haft det bra på lägret. 

 

Under gårdagens avslutning delades flertalet priser ut. Bland annat vår tävling på instagram och 10-kampsfinalen. Sedan några år tillbaka utdelas även priser för årets ledare och årets prestation (som kan vara en prestation inom allt mellan himmel och jord på lägret). 

 

Årets 10-kampsfinalister Isak Erliksson (team Phineas & Ferb), Hugo Winroth (team Röjarralf), Hanna Norrby (team Minionerna), Tommy Sjögren (team 101 dalmatiner) och William Fjällby (team Pumba) gjorde upp i final live på scenen. Tävlingen var "fram, bak, ner eller stilla" där deltagarna på komando ska flytta sig så snabbt som möjligt och den som kom sist blev först varnad och sedan åkte man ut. Segrade gjorde Tommy Sjögren efter en jämn kamp där flera omgångar fick göras om då det inte gick att avgöra vem som var sist. 

 

Årets lägerchamp: Tommy Sjögren

 

 

Årets ledare: Ludwig Axelsson

Motivering: Trots sin unga ålder har han fattat kloka beslut och bidragit på en högre nivå bland ledarna än vad som förväntats av honom. Han har bjudit på sig själv genom hela lägret och smittat av sig av sin härliga energi till såväl spelare som ledare och t.o.m. legat steget före oss mest rutinerade ledare ibland. Han är en stor förebild för dem yngre samtidigt som han håller koll på dem äldre, inklusive ledarna. 

 

 

Årets prestation: Bianca Swahn

Motivering: Hon körde järnet från första början. Hon hade träningsvärk och ont så att hon knappt kunde går men vägrade att sätta sig på sidan och vila. NÄr hon sprang långdistansen fick hon uppstötningar och småkräktes lite men fortsatte ändå att springa hela tiden för att inte tappa tid. 

 

 

STORT TACK till alla ledare som ställt upp i år. Ni har gjort ett enormt jobb precis som vanligt. Extra stort tack till Larry Li och Fanny Lundqvist som genomförde sitt 10e år som lägerledare. Underbart att se er med den drivkraft som fortfarande lever efter 10 års ideellt arbete. Nu är vi fyra ledare (jag, Johanna, Larry och Fanny) som har tvåsiffriga tal i antal år som ledare. 

Fr.vä: Ludwig Axelsson, Lucas Waltgård, Daniel Persson, Miranda Johansson, Malin Mustonen, Fanny Lundqvist, Emil Johansson, Oscar Erliksson, Johanna Sörman (fd Jäntti), Emil Söderdahl, Oscar Eriksson, William Morskogen, Larry Li

 

STORT TACK också till Micke Mustonen och Patrik Kataja som kom ner onsdag kväll och grillade 100 hamburgare till oss som kvällsmål vilket blev en annan dundersuccé för lägret.

 

Tack till er alla barn som var med på denna vecka och gjorde den återigen till en vecka att minnas för livet. Vi hoppas verkligen att ni vill komma tillbaka även nästa år och tillsammans med oss återigen göra detta läger till Sveriges roligaste badmintonsommarläger. 

 

Glad midsommar önskar vi från Täby Badminton till er alla. 

/Lägerchef, Boxiao Pan

Skribent: Boxiao Pan
Epost: Adressen Gömd

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Sponsorer

 

peab


 

  

Forza logo

 

images[2]


sparre

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: This is a mailto link

Se all info