Hoppa till sidans innehåll
Foto: Håkan Waltgård

Publikfri premiär för BadmintonLigan mot Halmstad 18.00 ikväll

07 SEP 2020 09:22
Adrian Levin debuterar för Täby i Badmintonligan ikväll
  • Skapad: 07 SEP 2020 09:22

Premiär för Badmintonligan

Ikväll är det dags för första omgången i Badmintonligan.

Vi möter Halmstad som har ett starkt lag med ett antal duktiga danskar. Tyvärr är vårt ankare på damsidan, Clara Nistad skadad. Hon vrickade foten på träningen i torsdags och kan inte spela ikväll. Svenska Juniormästarinnan Julia Tuvesson spelar istället för henne i damdubbel och mixed. Julia har utvecklats mycket starkt det senaste året så vi har fortfarande bra chans i dessa matcher där hon spelar tillsammans med Maria Persson respektive Larry Li.

Vårt nytillskott för året, 21-årige Adrian Levin som flyttat hit från Älmhult debuterar på HS2 där han får möta Filip Suwangphinkha.

Vi tror på en jämn match och 3-3 + Golden Set kan det mycket väl bli!

Förra årets liga blev ju aldrig färdigspelad pga Coronapandemin men nu är det meningen att ligan skall spelas - utan publik. Vi kommer att stänga av halva Täby RacketCenter så att matchen spelas ostörd och utan tillträde för allmänheten i den högra hallen ( badmintonhallen). Spelarna går in och ut till arenan på nederplanet samt in och ut i omklädningsrummen från badmintonhallen. Dessa omklädningsrum är endast för ligaspelarna och är låst från korridoren. Spelarna kommer inte vistas i några andra allmänna utrymmen, ej heller i cafeterian som alltså är öppen som vanligt för våra andra gäster i Täby RacketCenter

Matchen sänds som vanligt direkt på SolidSport med två kommentatorer på varje bana, så vi säger välkomna där till vår publik!

Laguppställningar

Här kan ni läsa allt o Badmintonligan

Mattias och Peter

Skribent: Peter Axelsson
Epost: This is a mailto link

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Sponsorer

 

peab


 

  

Forza logo

 

images[2]


sparre

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: This is a mailto link

Se all info