Hoppa till sidans innehåll

Säg hej till Magnus Lindholm, Täby Badmintons nya föreningskonsulent

10 FEB 2020 22:45
Efter många sökande och väldigt kvalificerade personer så har vi hittat rätt!
  • Skapad: 10 FEB 2020 22:45

Under Täby Ungdom så blev alla papper påskrivna och vi kan nu stolt pressentera Magnus Lindholm som vår nya föreningskonsulent.
- Vi anser att Magnus har precis de egenskaper vi efterlyste och det ska bli kul att få jobba tillsammans med honom, säger nya klubb- och hallchefen Peter Axelsson som tillsammans med avgående hallchefen Patrik Kataja skött rekryteringen. 

Redaktionen bad Magnus skriva några rader om sig själv och sina förväntningar:
Mertalet av mina 36 år har jag spenderat i Täby, där jag är född och uppväxt. I Umeå blev jag utbildad till idrottslärare, som vittnar om mitt stora intresse för idrott. Jag har alltid gillat det mesta som har med fysiska aktiviteter att göra. Vid 7 års ålder blev Rospiggen och Täby Badminton som ett andra hem. Jag har många fina minnen från olika läger och tävlingar. Anita Gustafsson kommer jag ihåg som en väldigt duktig tränare, som skapade stor glädje kring badminton. Det blev ca 7 års spel i föreningen och sedan dess har racketsporter varit ett av mina stora intressen. Badminton och squash i synnerhet – tillsammans med fotboll.

Att då få möjligheten att påbörja en ny resa med Täby RacketCenter, och dess fantastiska anläggning, känns väldigt inspirerande. Potentialen för Täby RacketCenter är enormt stor och jag hoppas kunna vara med och utveckla hallen ytterligare – både inom Täby Badminton och alla de evenemang och event som hallen arrangerar och organiserar.

Tidigare har jag bl.a. arbetat inom LSS, som säljare och idrottslärare. I de flesta verksamheter har jag haft en organiserande roll och tillsammans med mitt sinne för planering och struktur hoppas jag kunna bidra till att utveckla Täby RacketCenter med alla olika event.

Jag har stor erfarenhet av att ha haft kontakt med många människor och jag upplever att det är något jag är både bra på och som jag tycker är kul. Jag tror andra ser mig som en väldigt glad och positiv person och det är något som underlättar i kontakt med andra människor – ett positivt bemötande.

Täby RacketCenter är, som sagt, en hall med fantastiska möjligheter och den går att nyttjas på massor av sätt. Att, med hallen som medel, få fler personer att röra på sig vore också fantastiskt roligt och inspirerande. Det vore en bonus.

Vi hälsar Magnus varmt välkommen och han börjar sin anställning redan nu på måndag, den 17 februari. Han kastas in i hetluften direkt med konferens för att sätta alla ramar och ni får gärna sticka in huvuvdet på kontoret och hälsa på Magnus vid tillfälle. 

Skribent: Patrik Kataja
Epost: This is a mailto link

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Sponsorer

 

peab


 

  

Forza logo

 

images[2]


sparre

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: This is a mailto link

Se all info