Hoppa till sidans innehåll

Sommarlägret dag 1

13 JUN 2020 23:34
Teambuilding och "komma igång" pass
  • Uppdaterad: 13 JUN 2020 23:34

Under 22 grader och strålande stol inleddes årets sommarläger. I år arrangeras lägret på hemmaplan i Täby Racketcenter pga coronasituationen och vi har ändrat en hel del av aktiviteterna för att anpassa oss efter riktlinjerna. 

 

13:00 samlades alla deltagarna på ängen utanför hallen. Grupperna i år är döpta efter Hogwarts till team Gryffindor, Hufflepuff, Reavenclaw och Slytherin. Normalt sätt har vi fem grupper på lägret men en anpassning som vi har behövt att göra är att minska ner till fyra grupper så att alla grupper kan ha var sitt skepp i hallen på innepassen. Ändringen har såklart inneburit nya utmaningar där åldrarna i grupperna kan skilja med flera år. Vi har därför ökat antalet ledare som kan genomföra träningen med grupper i gruppen. 

 

Dagens badmintonpass bestod till större delen av "komma igång" övningar, lite teknikträning och mycket rörelse på plan för att komma in ordentligt i lägrets tuffare pass senare i veckan. Utepassen blev en hel del teambuilding och "lära känna" aktiviteter för att bygga ihop grupperna. 

 

Lägrets första kvällsaktivitet blev traditionsenligt "stationskampen" där deltagarna skulle klara av 10 stationer med olika utmaningar som t.ex. frågesport, laghinderbana, göra mål på en ledare, "kortslutning" (svara fel på ja/nej frågor) och äggstafett. Vinnarlaget kommer tilldelas pris på avslutningen på onsdag. 

 

Kvällen avslutades med korvgrillning och presentation av dagens blunder. Dagens blunder är en tradition där vi berättar om roliga händelser på lägret och bjuder på oss själva. 

 

Dagens spelarblunder går till Ebbe Mill som försökte kasta långt med ett forehandkast med frisbee i multibrännboll. Istället för att kasta frisbeen långt rakt fram så drog han iväg frisbeen 90 grader åt höger och var nära på att träffa en ruta till Bergtorpsskolan. 

 

Dagens ledarblunder går till Eric Ramstedt och Julia Tuvesson som skulle hjälpa till med disken efter middagen. Tydligen ingår det inte i ledarkursen hur en diskmaskin fungerar så Julia och Eric lastade in alla tallrikar med resterna kvar in i diskmaskinen och det blev stopp direkt. 

 

Följ oss på Instagram där vi hela tiden uppdaterar med videos och bilder från lägret

 

/Lägerchef Boxiao Pan

Skribent: Boxiao Pan
Epost: Adressen Gömd

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Sponsorer

 

peab


 

  

Forza logo

 

images[2]


sparre

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: This is a mailto link

Se all info