Hoppa till sidans innehåll

Sommarlägret dag 3

16 JUN 2020 12:29
Träning, sol och bad
  • Skapad: 16 JUN 2020 12:29

Halvvägs genom lägret och träningsvärken har smugit sig på deltagarna. Det betyder såklart inte att träningen blir lättare även om utepassen anpassas lite därefter. Det var en hel del trötta ben på badmintonplanen men deltagarna kämpar på för att pusha sig själva på banan. Vissa grupper har tränar med slagteknik och sparat lite på benen medan andra grupper har kört mer rörelse och får då istället lite lättare utepass. 

Traditionsenligt kommer alla lag att uppträda tillsammans på avslutningskvällen och alla grupper har därför fått tid på utepassen att prata ihop sig och öva på sitt uppträdande. Parallellt med det fortlöper såklart 10-kampen som också kommit halvvägs och några tydliga favoriter visar sig i några grupper, medan vissa andra grupper är betydligt jämnare. 
Kvällens aktivitet var bad och brännboll på Ängsholmsbadet. Deltagarna fick själva välja vad de ville göra och många hann faktiskt med både och. Det vad varmt och skönt i vattnet men vi lyckades ändå till slut att slita med barnen från badet tillbaka till hallen för att avsluta dagen. 
Dagens ledarblunder går till Elin Boman som skulle kolla om det fanns stenar att gå på ut i vattnet. Försiktigt satte Elin ned fötterna på stenarna för att se hur långt ut det gick. Sista steget gick inte riktigt som hon hade tänkt sig då hon halkade på den hala stenen och ramlade i vattnet med alla kläderna på. 
Dagens spelarblunder går till William Fjällby som hade en tuff dag på badmintonplan. Med trötta ben missade han slag på slag när han tränade defensivt. När det sedan var hans tur att smasha sa han stolt ”kolla nu Boxiao på min supersmash”. När bollen var i luften sa tränare Oscar ”nät” tyst för sig själv. Mycket riktigt gick Williams smash i nätet, inte bara en gång utan flera gånger i rad. 
Se videos och bilder på vår Instagram-sida
/Lägerchef
Boxiao Pan
Skribent: Peter Axelsson
Epost: This is a mailto link

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Sponsorer

 

peab


 

  

Forza logo

 

images[2]


sparre

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: This is a mailto link

Se all info