Hoppa till sidans innehåll

Sommarlägret dag 4

17 JUN 2020 02:50
Matchspel och spökhuset Bergtorp
  • Skapad: 17 JUN 2020 02:50

Näst sista dagen på lägret och den hårda träningen börjar sakta men säkert växlas över till mer och mer matchspel där spelarna får visa vad de har lärt sig under lägret. De tunga benen från igår har återhämtat sig för dem flesta och det var fart och fläkt på badmintonbanorna när tävlingsmomentet kickar in. 

 

När vi kollade väderleksrapporten igår stod det att himlen skulle öppna sig vilket gjorde att vi blixtsnabbt fick tänka om på hur vi skulle husera alla 80 deltagare utan att ha alla 80 i en anläggning. F2 hallen i Hägernas fanns till förfogande och där blev det fysisk träning för halva gänget medan andra halvan körde badminton. Fanny, Johanna och Larry körde skytteltrafik till och från hallen med bilar och en nödhyrd minibuss. Lykligtvis öste det inte ned lika mycket regn som prognosen sa och vi kunde vara ute senare på kvällen. 

 

Kvällsaktiviteten för dagen var den efterlängtade spökrundan som normalt sätt körs mitt i natten i mörkret. I år blev det omfall eftersom de flesta sover hemma. Därför gjorde vi om Bertorpsskolans idrottshall till ett spökhus för kvällen vilket blev en supersuccé. Första delen av rundan genomfördes med ögonbindel vilket gjordet det så mycket läskigare. 

 

Dagens spelarblunder går till Jenny Tuvesson och Sofia Strömvall som under ögonbindelsdelen av spökrundan höll ett rep som de skulle följa. Repet gick åt höger men Jenny gick rakt fram, krockade med väggen, ryckte bak huvudet från väggen och skallade Sofia på näsan innan båda föll till golvet.

 

Dagens ledarblunder går till Fanny Lunqvist som under spökrundan såg att Karl-Johan planerade att smyga bakom en stående tjockmatta för att skrämma henne. Fanny tänkte att hon skulle vara smart och skrämma Karl-Johan först och tacklade då madrassen som han gömde sig bakom. Karl-Johan flög bakåt från madrassen och slog huvet i väggen bakom till Fannys stora förtvivlan. 

 

Glöm inte att kolla på bilder och videos från lägret på vår Instagram

 

/Boxiao Pan, Lägerchef

Skribent: Peter Axelsson
Epost: This is a mailto link

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Sponsorer

 

peab


 

  

Forza logo

 

images[2]


sparre

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: This is a mailto link

Se all info