Hoppa till sidans innehåll

Storslam för Emil/Ludwig i GotElit

08 OKT 2019 13:49
I helgen har vi varit på klubbresa till årets första SJT-tävling, GotElit som samlar i stort sett hela den svenska ungdomseliten.
  • Uppdaterad: 08 OKT 2019 13:49

Det blev en lyckad helg med en hel del framgångar, framför allt i U17-klassen där Täby dominerade, inte minst Emil Söderdahl och Ludwig Axelsson. Finalpasset började med att de möttes i mixed och det blev hel-Täby paret Ludde/Elin Boman som vann över Emil/Mirjam Lindgärde från Göteborg.

Därefter tog Emil hem HS-klassen efter en tuff finalmatch mot Kim Linell.  Ludwig, som valt bort singel i över ett år, vann även MJT-klassen i sin ”singelcomeback”. Avslutningsvis vann de HD tillsammans.

Täby-vinst blev det även i DD U17. Lovisa Neuber vann sin första SJT-titel tillsammans med Kushi Harakamani. Lovisa tog dessutom brons i mixed, precis som Elin Boman i DS och Malin Mustonen gjorde i DD

I U15 blev resultatet 4 brons. Victor Morskogen kom 3:a i både HD och mixed, Jenny Tuvesson och Sofia Strömvall delade på bronset i DD med varsin partner.

Täby/Kista var en lyckad kombination i U13-dubbelklasserna. Mixed guld för David Axelsson tillsammans med Kista-tjejen Felicia Silvennoinen, silver och brons i HD genom Adam Medin som spelade med Phlip Quan från Kista. Brons till Etienne Neuber som blev 3:a tillsammans med Anton Nilsson, även han från Kista.

Viktor Aglinder som är vår andra HS i BadmintonLigan vann lite överraskande HD tillsammans med Daniel Gholiof i äldsta klassen Elit U22

 

Lottningar:

U13         U15        U17         U22/Elit

Skribent: Peter Axelsson
Epost: This is a mailto link

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Sponsorer

 

peab


 

  

Forza logo

 

images[2]


sparre

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: This is a mailto link

Se all info