Hoppa till sidans innehåll

Täby Badminton stärker upp organisationen kring spons- och partnerskap

05 FEB 2020 09:40
Som ny marknadsansvarig välkomnar vi Fredrik Jönsson till Täby badmintonfamiljen. Hans kontaktnät är vida känt och vi ser framemot att dra nytta av hans erfarenheter att föra samman näringsliv med idrotten
  • Skapad: 05 FEB 2020 09:40

Fredrik Jönsson är inte en nytt namn i badmintonkretsar och definitivt inte hos Täby Badminton. Redan 1986 slog Fredrik sina första snea slag,  dock i Vallentuna. 1987 övertalades Fredrik till Täby och fantastiska Rospiggen där klubbens gamla klubbchef Kent Kotte och Anita Gustafsson drillade Jönsson (som används i dagligt tal av många) och hans vänner till toppspelare.
Fredrik representerade juniorlandslaget och Täbys elitserielag. Hans största ögonblick är ett juniorSMsilver 1991 samt vinst i Täby Internationella mot danska Thomas Degn - Pedersen i finalen 1992.
Efter flera år som badmintonspelare så startade han sitt egna företag Top Trade Entertainment och skördade stora framgångar som eventarrangör för Berns salonger, Riche & Operan. Sedermera headhuntades Fredrik till Stureplansgruppen som sponsringsansvarig och lade grunden för deras kommersiella arbete. Jönsson skapade ekon inom hela Stockholm och blir anställd hos MTV och så här håller det på fram till -12 inom olika affärsområden där sedermera Ratsit får upp ögonen för Jönsson och anställer honom som Försäljningschef i Göteborg. Han flyttade hem 2017 och sluter nu cirkeln till hans kära hemmaklubb.
 
-Hans CV är långt och gediget men hans hjärta för Täby och synnerhet till badminton lyser starkt och det ska bli väldigt intressant och se vad vi tillsammans kan åstadkomma för Täby badminton, säger Peter Axelsson, klubbchef, nöjt efter att alla papper är påskrivna. 
 
Fredrik Jönsson kommer att jobba på konsultbasis där främsta uppgifterna blir att finna samarbeten och partnerskap för att kunna utveckla vår verksamhet på bästa sätt. 
Fredrik utvecklar;
”Koncept & personintution med en skopa passion har alltid lett mig framåt både privat och i yrkeslivet. Till vem, hur och varför kommunicerar vi? Hur kan vi även underlätta vardagen för de vi kommunicerar med? Både privat och i affärslivet. Med ärlig research av de frågorna skapas resultat i nästan alla organisationer"
Har du tankar och funderingar som kan hjälpa Fredrik i sitt arbete? Eller sitter du på kontakter som kan leda till samarbeten? Tveka inte att kontakta Fredrik via This is a mailto link
Skribent: Patrik Kataja
Epost: This is a mailto link

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Sponsorer

 

peab


 

  

Forza logo

 

images[2]


sparre

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: This is a mailto link

Se all info