Hoppa till sidans innehåll

Testdagar för eleverna på Tibble NIU

27 MAJ 2019 15:11
Till nästa år växer vårt NIU rejält då 6 nya elever skall påbörja sin kombinerade gymnasie- och badmintonutbildning på Tibble Gymnasium.
  • Skapad: 27 MAJ 2019 15:11

De två första årskullarna på Tibble NIU var små då vi inte haft så många ungdomar födda -01 och -02 som velat elitsatsa på badminton under sin gymnasietid men nu är det 6 st som skall börja till hösten: Elin Boman, Malin Mustonen, Jessica Silvennoinen, Lovisa Neuber, Ludwig Axelsson och Deepak Pillai

Sedan tidigare går Max Svenander i årskurs 2 samt Max Svensson och Linnea Eriksson i åk 1

Ett kanongäng där flera av dem är landslagsspelare med höga internationella mål för badminton. NIU-spelarna kommer träna tillsammans med våra elitseniorer och Mattias Borg kommer att vara ansvarig huvudtränare. Dessutom håller vi på med att rekrytera en assisterande tränare av toppklass. Detta gör att vi kan forma en träningsmiljö för spelarna med en riktigt hög nivå och bra sparring.

Tibble Gymnasium är måna om att verkligen stötta eleverna som vill satsa internationellt och ger våra spelare möjligheten att lägga ut studierna på 4 år för att ännu bättre kunna lyckas

Måndag-tisdag denna vecka är det fysiska tester på Bosön som gäller och imorgon eftermiddag skall de till Täby Rehab för att genomgå screening i skedeförebyggande syfte.

Skribent: Peter Axelsson
Epost: This is a mailto link

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Sponsorer

 

peab


 

  

Forza logo

 

images[2]


sparre

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: This is a mailto link

Se all info