Hoppa till sidans innehåll

Tung förlust mot Frölunda i Badmintonligan

23 OKT 2019 13:58
Det blev en jobbig hemresa från Göteborg igår kväll/natt efter förlusten mot Västra Frölunda. Vi tappar matchen med 6-0 och det är med små marginaler vi gör det.
  • Skapad: 23 OKT 2019 13:58

Vi åkte ner med siktet att plocka 3 poäng, istället får vi ett rejält bakslag och förlorar alla matcher. Vi har tre matcher som vi förlorar med minsta möjliga marginal (11-10) så marginalerna var verkligen inte på våran sida igår. Jag tycker vi som lag underpresterar något riktigt rejält! Jag ser oss som klara favoriter i 4 av 6 matcher men vi kommer inte upp i någon nivå och hela laget underpresterar. Jag tycker inställningen denna matchen var låg i jämförelse med de förra matcherna, vi har alltid haft bra energi och kämpaglöd i de tidigare matcherna men igår fanns det varken energi eller vilja hos någon.

Vi lär oss av detta också att det kommer matcher då man underpresterar men det är bara acceptera att vi hade en dålig dag på jobbet helt enkelt. Bra gjort av Frölunda att ta vara på chanserna de fick igår, vi kommer helt klart tillbaka nästa runda

 

Mattias Borg

Skribent: Peter Axelsson
Epost: This is a mailto link

 

Här finner ni info samt anmälan till badminton- och squashskolan!

 

 

Sponsorer

 

peab


 

  

Forza logo

 

images[2]


sparre

 

 

 

 


 

 

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: This is a mailto link

Se all info