Badmintonskolan -- anmäl dig här / / sign up here
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Information klubbresa Gothenburg Open

Information om klubbresan till Gothenburg Open.

 

Vi är ca 45st spelare som följer med i år vilket är superroligt!
Ledare som åker med på resan är jag (Mattias), och Emil Biceps Johansson.
Vi kommer bo i en idrottshall som ligger ca 3-4km från tävlingshallen så det gäller att man själv har med sig madrass eller dylikt att sova på samt sängkläder. Vi sover alltså på samma ställe som förra gången.

Vi kommer samlas i Täby RacketCenter på torsdagen den 18:e klockan 07.15 senast. Avresan ner är klockan 07.30. Se till att vi kommer i tid så blir det mer tid på Liseberg. Hemfärd är på Söndag där vi förmodligen kommer hem någonstans runt 21-22.00

Bussen väl i GBG kommer gå en gång / dag till hallen på morgonen och en gång tillbaka på kvällen så alla åker med till och från hallen samtidigt. Det finns en busslinje som tar 5min ungefär från där vi bor till tävlingshallen. Dock är det endast spelare över 16 år som får ta bussen själva, ni andra åker med den stora gemensamma bussen.
Superviktigt att man säger till om man själv tar bussen till hallen för er som är 16 år eller äldre.
Mer info kring detta tar vi på plats.

Vi kommer gå på Liseberg på torsdagen efter vi lämnat våran packning.
Det finns möjlighet för spelare att vara på Liseberg de andra dagarna också om man vill det men då måste antingen jag eller Emil följa med. Superviktigt att man säger till ifall man vill ha en extra dag till Liseberg så man inte bara åker iväg själv.
Detta tar vi också mer på plats. Ni över 16år behöver ej ha med vuxen till Liseberg.

Tävlingstider har ännu inte kommit.

Som vi sa innan blir det en liten kostnad för varje spelare.
Vi kom fram till 1.300kr/person i år. Då ingår:
- Bussresan
- Frukost alla dagar (maila vid allergier)
- kvällsmat alla dagar (maila vid allergier)
- Boende
- Anmälningsavgift
- Inträde till Liseberg, ej åkband.

Lunch och middag kommer man själv få stå för. Det kommer finnas mat i hallen men också mat nära vårt boende som jag ska försöka göra en bra deal med. Vi försöker äta tillsammans så mycket det går men luncherna kan bli knepiga pga olika speltider. Men middagarna äter vi tillsammans varje kväll. Vi kommer stanna på vägen ner och äta lunch men bra att man har med sig dricka och snacks under bussresan. 
Har man det jobbigt med att åka buss så säg till så ni kan få en plats som passar er bäst.

Har ni några frågor eller något jag missat så hör gärna av er.

Ni föräldrar som valt att följa med får gärna skicka ett mail till mig så vi kan styra upp något bra när vi väl är där nere.
Jag kommer förmodligen åka med bussen i år och hyra en bil i Gbg som jag kommer ha där. Men som sagt, skicka gärna ett mail ni föräldrar jag pratat lite med kring att följa med.

Med vänlig hälsning,
Mattias Borg
Huvudtränare Täby badminton
mattias@tabybadminton.se
0706798907

 

 

 

 

Lottning och spelschema kommer att publiceras här

 
Sponsorer