Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Vill du börja spela badminton i Täby BMF?


Vad kul att du är intresserad av att börja spela badminton. Vi välkomnar både nya och erfarna spelare till vår förening! För barn och ungdomar har vi sedan lång tid tillbaka en stor badmintonskola och ett flertal tävlingsgrupper för de som kommit lite längre i utvecklingen. För vuxna har vi också både nybörjargrupper och även träning för de som spelat en del tidigare. Utöver detta finns flera möjligheter för dig som vill motionsspela, bland annat möjlighet att hyra banor för fritt spel och vår motionsserie. Dessutom så finns möjlighet att hyra en av våra tränare för privatträning.

 

Träning för barn och ungdomar

Vad kul att du vill börja spela! Vi har nybörjarklasser från sex års ålder upp till gymnasienivå. Som nybörjare börjar du med att lära dig grunderna i vår badmintonskola och i takt med att du utvecklas så flyttas du vidare till mer avancerade träningsgrupper. Badmintonskoleträningar finns alla dagar i veckan (olika för olika åldersklasser) och man anmäler sig till en eller två gånger i veckan (samma pris). Mer information om badmintonskolan samt anmälan finns på denna sida. Man kan hoppa in när man vill under terminer, men varje termin börjar vi om och går igenom grunderna på nytt. Efter att ni anmält er så får ni prova en gång gratis.

Vid frågor om våra träningar för barn och ungdomar, kontakta This is a mailto link

 

Börja spela som vuxen

Vad kul att du vill spela badminton! Kanske har du själv tränat som barn och vill fortsätta eller så är du helt ny. Hos oss i Täby badminton finns flera möjligheter för just dig. Vi har nybörjargrupper för vuxna tisdagar och fredagar. Är du intresserad av dessa kan du anmäla intresse till. För dig som inte är helt ny på badminton har vi även en seniorgrupp som spelar måndagar och torsdagar som heter seniorplus. Mer info och anmälan via till våra olika vuxengrupper hittar du på denna sida. Hör gärna av dig till This is a mailto link om du är osäker på vilken grupp som passar dig eller har andra frågor.

Har du en spelpartner finns goda möjligheter att hyra banor i vår hall, Täby RacketCenter. Planerar ni att spela regelbundet bör ni köpa en kontraktstid. Utöver detta har vi även vår populära motionsserie där ni i matchspel möter en jämnbra motståndare varje vecka. Kontakta This is a mailto link Och slutligen, vill ni maxa er träning finns även möjlighet att hyra någon av våra tränare för en privatträning. Kontakta This is a mailto link vid intresse.

 

 

VÄLKOMMEN IN I GEMENSKAPEN I TÄBY BADMINTONFÖRENING!

Uppdaterad: 22 MAJ 2017 18:28 Skribent: Peter Axelsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Täby BM - Badminton
Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16
18364 Täby

Kontakt:
Tel: 087565094
E-post: peter@tabybadminton....

Se all info