Badmintonskolan -- anmäl dig här / / sign up here
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Täby Badmintonförening
Badminton

Anmälningslänk till alla tävlingar
Här på vår anmälningslänk skall alla medlemmar anmäla sig till alla olika tävlingar.
Klubben gör sedan anmälan till Badminton Sweden.
 
Vänligen läs först igenom följande information.

Alla nationella tävlingar i Stockholmsområdet och de större tävlingar som vi åker gemensamt till skall finnas med som direktval på anmälningsformuläret.

Till andra nationella och internationella tävlingar som inte finns som direktval och måste ni ange tävlingens namn i rutan för "annan tävling"

Viktigt att ni kryssar vilken klass/ålder och kategori samt anger  nivå på tävlingen och partners i dubbel/mixed (även förening om de ej är Täbyspelare)

 

 - Till alla nationella tävlingar skall anmälan vara inne SENAST TORSDAG KVÄLL i den vecka som anmälningstiden till tävlingen går ut för att vi skall hinna registrera den (Anmälningstiden till en tävling går normalt ut ca 2 veckor innan tävlingen spelas, vilket betyder att ni måste lägga in på vår länk ca 2,5 vecka innan dess)

 - Till alla internationella tävlingar skall anmälan vara inne SENAST 12 DAGAR innan anmälningstiden går ut för att vi skall hinna skicka anmälan till Badminton Sweden som kräver in den senast 10 dagar innan sista anmälningsdag.

Vi ber er respektera dessa "Sistadatum" 

 

anmälningslänk.

 

Börja Tävla

Hör av er om ni har problem/frågor:

Peter 070-544 82 42 eller skicka mail: peter@tabybadminton.se

mvh

Peter och Mattias

 
Sponsorer