Badmintonskolan -- anmäl dig här / / sign up here
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Matchspel - Badminton & squash
Nivåanpassat Matchspel

 

Matchspel i badminton är en fantastisk möjlighet för dig som vill spela mot andra spelare på din nivå.

 

Matchspel handlar om att ni spelar ett set och därefter byter motståndare. På det sättet får du spela mot många olika spelare och en möjlighet att utveckla ditt spel.

 


Matchspel (anmälan sker via MATCHi):

- Spelnivå 5 - 10: söndagar kl. 19.00 - 20.00 (8 platser)

Spelnivå 5 - 10 innebär att du behärskar grundslagen, att du kan reglerna, och att du har spelat badminton under några år.

 

Aktiviteten är ej för nybörjare - då ska du istället anmäla dig till Björns Vuxenträningar på fredagar, kl. 14.00 - 15.00.

 

 

Anmälan:

 

Du behöver anmäla dig inför varje vecka. Det kostar 100 kr / tillfälle, om du inte har årskort.

Hitta till anmälan (gå till www.matchi.se):

 

Du väljer därefter Täby RacketCenter som anläggning och därefter "aktiviteter". Du hittar då alla våra aktiviteter och du ser samtidigt hur många andra spelare som har anmält sig. Det är först till kvarn varje vecka.


Om en aktivitet blir full kan du "ställa mig i kö" och då får du en notis om det uppstår en ledig plats. Supersmidigt! Detta kan du än så länge bara göra via www.matchi.se - inte via MATCHi - appen.

 

Kontakta:

 

magnus@tabybadminton.seVälkommen att anmäla dig och förbättra ditt badmintonspel!

 
Sponsorer